Blogul lui Miron: Inca un scenariu politic tipic moldovenesc

Inca un scenariu politic tipic moldovenesc

Mereu am fost impotriva politicii actuale si celei care a fost pana acum, ma refer la cea comunista si mereu am sa fiu impotriva ei. Speranta mea a murit o data cu ultimile alegeri parlamentare si eventual cu evenimetele intimplate recent, unde s-a mai vazut asa jafuri ? era si de asteptat lumea sa devina atat de disperta si tot o data atat de agresiva, sunt de ceva timp in europa aici nu pre auzi ca lumea sa vorbeasca de politica, doar la noi chiar si intre cei mici se discuta despre asta. Bine acum vreau sa comentez discursul mariei sale domnului Filat mai ales ca nustiu de ce!!! dar toti il cam miluie. Dupa ce a fost facute citeva declaratii dure la adresa unor indivizi din circul politic din Moldova orcum Filea nu va deveni eroul natiunii, e simplu ! pentru ca lumea deja nu mai are increde in marii nostri supermani ai statului, oamenii deja sunt satui sa bea apa pentru a minti foamea, DA! vorbesc de foame ca domn Filat a devenit martir in fata tuturor, dupa ce a vorbit asa de (atkrovena) in fata parlamentului si cate aplauze !!!! , cate noduri a inghitit pana a spus tot ce a vrut? va spun eu multe, sau frica il musca de cur sau ca deja era cu totul disperat dupa ce a vazut ca incet este presat din toate partile, nu am nici o picatura de jale fata de el... In fine toti il jalesc ca asa e Moldoveanu mereu spune aaa hai sa mai dam o sansa sau , aaa mai incercam vedem ce va fi si de aceea dupa cateva declaratii sincere si concrete, hai brea ca are remuscari de cinstiinta !!!.. NU! fratilor nici un felde remuscare fiecare isi merita soarta destul am fost dusi de nas cat se paote sa mai stam ca pe ace ? uite asa dusmanul natiunii devine personalul care il jalesc toti, era destul un discurs de douazeci de minute sa-l faca din antagonist - protagonist ...



Cel mai haios este ca din tot acest circ pe apa scenariu dat este putin cunoscut, daca sa ne aducem aminte domnul Filat a mai fost o data demis din fuctie si tot pentru acte de acte de coruptie, dar nu inteleg de ce atunci s-a cam inchis ochii,dar poate el le-a inchis ochii unora, tot atunci nega ca il cunoaste pe Shor dar la spate cine stie ce se desena.Ca sa nu fiu eu acel om rau, amintitiva alegerile locale din Orhei ce nu facea Shor era rau, a construit terenuri de joaca pentru copii da e bine! dar orcum asta sor o facut znacit* ii huiova*, fix asa si acum s-a denuntat acte de coruptie orcum ii Huiova !! asa trebuie sa fie la noi tot huiova cat de bine nu ar suna asta, cunosc singur asta. Dupa ce a fost renovat parcul Pushkin din Orhei reamenajat tot de acel Shor, tot erau vorbe se tot uitau si comentau -Ei si asa ma rog ca orcum oana in iarna ar sa sara tot pavaju ista ca ii dishovyi*, Morala! ce nu s-ar face in Moldova tat ii HUIOVA* dup asa motto merge Moldovanu asa a fost deprins.

Ca incheiere citeva cuvinte despre un scanariu mai bun Shor in termenu care este primar pana acum a facut mai mult ca toti primarii in toate mandatele sale din Moldova,cat lumea nu ar sa bata capu ce nu ar face el face bine, incepand cu echipacare de fotbal care prezinta Moldova pe arenainternationala si sa terminam cu look-ul orasului care s-a schimbat mult de cat timp a venit domnu Ilan in Orhei si se va schimba.Va dati seama ce era sa fie daca si domnul Filat era sa faca atita timp cat s-a fi aflat la carma statului.Hai sa ne inchipuim asta pe un minut, da era sa fie schimbari mari, uzurparea de stat care impiedica deszvoltarea ei si o adanceste cat mai profund intr-o criza social-politica, era sa fie facute cu mult mai multe lucruri, dar cineva s-a jucat dea parlamentul sau dea alegerile si uite am ajuns unde suntem.

Dragi prieteni sa lasam huiova* la o parte si sa ne apucam de treaba, ca daca nu noi atunci nimeni, trebuie sa ne exprimam parerea si trebuie sa ne ridicam tara in picioare pentru ca sa stai tot timpul ingenunchiat este dureros.

1 coment. - Add Yours

Trimiteți un comentariu