Blogul lui Miron: Dragi chișinăuieni, aveți grijă de borțile voastre, nu vă băgați în Orheiul nostru

Dragi chișinăuieni, aveți grijă de borțile voastre, nu vă băgați în Orheiul nostru

Văd acum seara pe facebook mulți oameni care se apucă să le scrie la cei de la 3 Sud Est și Mirabelei Dauer ca să nu vină să cânte la concertul dedicat hramului orașului meu Orhei. Asta e de râs și de plâns, oamenii s-au apucat să-i facă boicot lui Shor prin intermediul orheienilor. Poate să se apuce să blocheze străzile și să nu vină cei din Orhei să le aducă mâncare în Chișinăul lor care arată, în viziunea primarului, ca o Românie Mare.



Eu vreau să îi rog foarte mult să nu se bage în ceea ce se întâmplă la Orhei. Orheienii au fost întrebați pe cine vor să vadă iar ăștia de la Chișinău vor să decidă pentru ei cine să le vină să le cânte. Ei fac apel la interpreții români și nicidecum la cei ruși sau la Toto Cutugno care vine. Și cum rămâne cu românismul Orheiului?



Eu vreau să îi rog foarte mult să nu ne indice ce trebuie să facem sau cu cine să votăm. La noi de curând orașul e totalmente luminat. La noi, de curând se repară drumuri și se asfaltează străzi care nu demult erau mai mult băltoace decât drum. La noi de curând în oraș avem parcuri aranjate.

Eu vreau să îi rog frumos pe cei din Chișinău, și, mai ales, pe marii activiști de pe facebook care sunt prin România, să ne lase în pace să trăim așa cum vrem noi. Dacă nu le place ceva, să se ducă la Bălți să ceară de la Primarul de Bălți să nu-l aducă pe Mihailov sau Blestiașie. Sau, și mai bine, pot să se ducă la închisoare la sponsorul lor Filat și să-i ceară o parte din acei 250 milioane de euro.

Dragi Chișinăuieni, lăsați-ne în legea noastră!

9 coment.:

Tot un orheian spunea...

Rapid ti-ai schimbat viziunile. Pe 16 septembrie scriai ceva pe facebook despre "Artisti cu oua de otel /// eroii nu mor nici o data" in privinta celor care au refuzat sa cinte.
Sau fiecare cu ai sai 13 arginti?

Eugen spunea...

keep calm !!! parerea mea ramane una , dar ce tine de Orhei e alta , si cazul e altu' , dar de 13 banuti nui pt mine !!!!!

Anonim spunea...

”Pe 16 septembrie scriai ceva pe facebook despre "Artisti cu oua de otel /// eroii nu mor nici o data" in privinta celor care au refuzat sa cinte.”

Nu compara 2 lucruri incomparabile, pe 16 septembrie era organizat protest, iar prin concert se încerca să se sfidească protestul. Ce are sărbătoarea Hramul orheiului cu un protest?
După logica ta ar trebui să întrăm în doliu să nu mai organizăm absolut nimic, pentru că avem un primar care lucrează, iar cineva ”ahuiește” de acest fapt.

Unknown spunea...

Felicitari. Ti-au gasit un loc caldut pe Muligambia :D :D
Orhean fiind, pe mine unu, ma deranjeaza dc lumina sa scumpit acum proaspat cand fostul premier a spus ca si asa o plateam de doua ori mai scump. In cazul dat, mai bine vad 3 milioane de oameni care mananca pe saturate decat sa vad cum ceva sa invirteste ca sa fie astupate baltoacele din orasul meu.

Eugen spunea...

fiecare are parerea s'a , nu pot intelege care e problema? sau poate iti placea sa mergi prin Orhei cu *fanariku ca sa nu calci prin baltoace?

Unknown spunea...

Sincer, mai bine mergeam asa cu "fanaric" si prin baltoace, decat sa stiu ca sunt din orasul in care sa dezamagit toata republica. Auzisem ceva odata sponsorizari din partea aeroportului in orasul nostru,presupunem ca sunt din banii incasati din veniturile acestei companii. Aeroportul in mod fraudulos nu ne mai apartine, respectiv ceia de ce te bucuri tu (ca donatie pt orasul nostru) a fost luat de la gura la 3 milioane de oameni (adica poate ceva nu era sa se scumpeasca asa tare), si sunt sigur ca aceasta donatie nu ajunge decat la cateva procente incasate de aeroport doar timp de o luna. Totul ce face Sor e tot din banii nostri, a tuturor cetatenilor din RM. Eu nu vreau sa merg pe totuar bine pavat si sa vad lume care incearca sa supravietuiasca.

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

mai nou v-ati gasit cu bloguri si cu chestii,trestii,ti-am vazut blogul tau in baltoacele din shorhei,pe cine intereseaza parerea ta de kaka!

Anonim spunea...

Bravo Eugen Miron , ai dat o părere destul de buna....EU AM O ADRESARE CELOR CARE NUMESC ORHEIUL SHORHEI..... DRAG CONCETATEAN - DE PULĂ SA-L EI .... Orhei si punct... de obicei cei ce spun shorhei , sunt doar pe net eroi,,, iar in realitate sug pula,rîsurilor....

Trimiteți un comentariu