Blogul lui Miron: Lăsăm Corona virus și vedem ce'i cu eSim în Moldova, ce nu face Ministerul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor si ultimele Proiecte în discuție

Lăsăm Corona virus și vedem ce'i cu eSim în Moldova, ce nu face Ministerul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor si ultimele Proiecte în discuție

     Am să fiu scurt în acest articol , Corona virus am scris în titlu doar pentru vizualizări sorry 😂 , la sfârșit de articol vă las niște recomandări tematice (corona virus) așa că mergem mai departe .
   Câteva puncte și toate la temă, asta cu nădejdea că ar să ajungă mai sus să citească, poate s`or mișca așa mai repede șãr să apară schimbări.



    Băi eu înțeleg că Moldova noastră nui super Derjavă sau să fie nr unu în ultimile inovații etc.Vreau să spun că nu suntem primii sau de fapt primii doar că de la coadă, e de înțeles că nu suntem în pas cu tehnologiile  și asta am înțeles  când am deschis site-ul Ministerul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor , ultimele Proiecte în discuție: ( vă rog trageți ateția la Data publicării și
Termen limită de consultare: )



Acum înțelegeți că despre eSim niș vorbă în următrorii 5 ani  , nu că ar fi să fie  ceva complicat doar că ministerul nu are finanțe și timp .

  Despre eSim cine nu știe ce'i asta eSim vă recomand să`i dați o citanie <<aici>> sau cum funcționează << aici >>

   Pentru a funcționa această opțiune în Republica Moldova este nevoie de implicarea Ministerul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor de a înainta legea cu privire la aprobarea certificatului eSim pentru Moldova către guvern după care guvernul aprobă legea, nu trebuie să inventăm roata e destul doar să ajustezi sub constituție acest certicifac să fie funcționabil și la noi.

   Sper să vin vara acasă și să fiu bucurat cu ceva genul , cei de la Orange spun că ar vrea să scoată eSim în vânzare doar că legea nu permite, hai să vedem ce va urma...

P.S V'am promis recpmandări pentru corona virus :
<< sursă: https://raportuldegarda.ro/articol/patru-scenarii-evolutie-infectie-epidemie-covid-19-sars-cov-2-romania-europa/ >>

   Și da prieteni câteva statistici :anul trecut, 37.000 americani au murit din cauza gripei comune. Media anuală este între 27.000 și 70.000 de decese pe an. Nimic nu s-a închis, viața și economia merg mai departe. În acest moment, sunt confirmate 546 de cazuri de coronavirus, cu 22 de decese. Gândiți-vă la asta!”, a fost mesajul publicat pe Twitter de președintele american, preluat de Romanian Global News.

  • 99,2% dintre cazurile de infecție cu coronavirus sunt în China!
  • Din 78.817 îmbolnăviri, numai 634 sunt înafara Chinei.
  • În restul planetei sunt înregistrate 0,8% din numărul total de îmbolnăviri, nici măcar 1 la sută.
  • 23.266 este numărul vindecărilor complete după infectația cu coronavirus.
  • Europa numără o bună parte dintre vindecați în Germania, Marea Britanie, Italia, Finlanda, Belgia, Spania. Despre asta aproape că nu ați auzit, nu-i așa? Sunt informații oficiale confirmate de OMS si CDC.
  • În  97% din cazuri boala se manifestă ca o răceală: curge nasul, niște dureri în gât și puțină tuse.
  • Restul de 3 la sută fac forme grave, pneumonii cu complicații, dar e vorba de grupele de vârstă 60-70-80 de ani, cel mai mare risc avându-l cei care suferă de diabet sau boli de inimă.
  • Rata mortalității în infecția cu coronavirus este de 2,5-3%, iar SARS a avut o rată de mortalitate de 10%.
  • Panica stârnită de știrile despre coronavirus fac să pară că suntem în război biologic ceea ce e fals.
  • Organizatia mondială a sănătății numește această isterie care poate fi mai dramatică decât înfecția fiindcă stârnește lupte cu bâte și topoare (Ucraina), infodemie – epidemia de informații alarmiste.



P.P.s În Germania e liniște oamenii nu fac panică , doar că apar prin transport public recoamndară pentru a nu răspândi virusul și măsuri de protejare, sunt și surse de informare o sumedenie , linii fierbinți așa că suntem în siguranță.

câteva video istructaje:




P.P.P.S dacă ați găsit vri-o greșeală dațimi peste mînă aici : eugenmiron8@gmail.com

0 coment.:

Trimiteți un comentariu