Blogul lui Miron: Turneul caritabil de mini-fotbal în susținerea tînărului orheian Vlad Marandici.

Turneul caritabil de mini-fotbal în susținerea tînărului orheian Vlad Marandici.

Prieteni un eveniment bun și pur se organizează în Orhei, Turneul caritabil de mini-fotbal în susținerea tînărului orheian Vlad Marandici.



  Pentru cei care încă nu sunt la curent, Vlad este un tânăr de doar 20 de ani, care deja a înțeles care e valoarea adevărată a vieții. El a fost diagnosticat cu sarcom sinovial cu metastaze în plămâni: cancer! Ca printr-o mare minune pentru societatea cotidiană, orheenii s-au mobilizat și au adunat peste $21.000, bani care au fost suficienți pentru achitarea operației din Turcia. Vlad a fost salvat, dar totuși mai are nevoie de susținere morală și materială pentru chimioterapie. Vă îndemn pe toți, dragi Orheeni, să vă înscrieți la acest turneu de fotbal. Luați-o ca pe o distracție pentru copiii sau frații voștri, care vor fi nespus de fericiți să participe. Suma de 300 lei pentru înscriere este neglijabilă, dar impactul pe care îl aduce în viața lui Vlad este nemaipomenit. 

  Turneul va avea loc în incinta terenului de fotbal de la Liceul Teoretic Alecu Russo(școala nr.2) în data de 18-19 martie 2017. La turneu se pot înscrie echipele in format 4+1 , iar taxa de înscriere a echipei este de doar 300 lei( mai puțin decât ai cheltui pentru o seară cu prietenii în oraș). Vă puteţi înscrie lasând un mesaj , sau apelând la 068659749 ; 069519802. Grăbiți-vă, înscrierea se face pînă pe data de 16.03.2017 Hai să combinăm plăcerea cu utilul! Fotbalul unește, iar un "gol" mic pentru tine înseamnă o speranță mare pentru Vlad!




0 coment.:

Trimiteți un comentariu