Blogul lui Miron: Permisele de conducere Moldovenești în Germania și ce nu a făcut conducerea.

Permisele de conducere Moldovenești în Germania și ce nu a făcut conducerea.

- Revin le Permisele de Conducere Moldovenești care *cică sunt deja recunoscute în germania .


Uitațivă ce scrie ambasada R.Moldova în Germani : (*Potrivit modificărilor, titularii permiselor de conducere moldovenești vor fi exonerați de examenul teoretic și de taxele încasate pentru examenul practic) 


What the fuck ?????? mă adresez experțilot ambasadei din germania  Băh voi chiar credeți că o instituție privată ca TÜV sau DEKRA  ar să trimită un examinator să examineze un *MOLDOVEAN  pe gratis? sau voi chiar credeți că o școală auto ar să vă dea o mașină+motorină pe gratis doar că ești MOLDOVEAN? reallly? să fim serioși ei vor renunța la 200-300 de euro pentru că așa a spus ambasada Moldovei?


- Dece Albanejii și Kosovarii care sunt mai corupți  au reușit să scoata examenul teoretic și cel practic ? poate ei sau pregătit mai bine ca noi ? ce dracu au facut experții Maiei Sandu? 


* Care au fost condițiile  cerute de la aceste țări (Albania ,Kosovo,Moldova) ca să fie scoase aceste examene?

*De ce nu sau îndeplinit din partea R.Moldova toate cerințele? - pentru că suntem lenoși sau proști?

* Au fost consultate Asociațiile de instructori din R.Moldova? sau dacă avem așa asociații?

*Ce au facăut ai noștri? au băut au crăpat?

* De ce Moldova nu vine cu inițiativa la Romania să facă împreună acest plan/proiect care ar îndeplini condițiile nemților la preschimbarea permisului din MD în RO ca venind în germania să nu fie nevoie să suții un examen?


- Dacă ar vrea tare ai noștri pînă în toamnă ar reuși sa scoată și examenul practic dar noi Moldovenii știm să vorbim să ne jăluim să mormăim să acuzăm


*De ce nu se mișcă experții Maiei Sandu acum să ridice această întrebare să vadă carei problema și de ce nu s-a primit nici o boabă  , de ce toți tac și doar comentează pe facebook?


P:s Eu deja am permis german am făcut școala pe loc aici , dar nu sunt mulțumit că Albaneșii și Kosovarii ne-au întrecut așa easy .


P.P.S sorry de greșeli în caz că sunt, am scris de pe SmartPhone + în transportul public



0 coment.:

Trimiteți un comentariu