Blogul lui Miron: #InstagramLive sau În Instagram va fi streaming video în timp real

#InstagramLive sau În Instagram va fi streaming video în timp real

  Uite așa o noutate pentru utilizatorii înrăiți de funcția #Live , după Periscop dacă vă mai amintiți și facebook cu youtube împreună au adoptat această funcție care la rîndul său a făcut rafală pe site-urile de socializare,îmi amintesc bine pe facebook ce se petrecea  o mie și una de #live'uri stupinde !! DA! cum fumează kalyan* și chestii din astea ...

 Acum după toate site-urile noastre iubite a venit și rîndul următorului gigant social Vorbim despre Instagram. Serviciul dobândește și crește în funcții, iar una dintre noutățile vor fi posibilitatea de streaming video. Directorul general al Instagram Kevin Uistrom a declarat pentru Financial Times despre planurile de a adăuga streaming video în timp real, la cererea dumneavoastră. Motivul pentru această deschidere este probabil să devină o scurgere care a apărut accidental în aplicația Instagram. Pentru prima data despre ea am spus portalul de știri online  TJournal.

Ne așteptăm să vedem butoane «live». Evident că, după ce faceți clic vă va permite abonaților să vadă tot ce se întâmplă cu tine chiar acum cu aparatul de fotografiat smartphone. Bloggeri și stelele Instagram ar trebui să se bucure. Nu va mai trebui să explice cineva ce-i aia  Periscope.

P.S Dar eu vreau să mai adaug că pentru Moldova această funcție v-a fi o planetă aparte , pentru că noi avem personaje foarte interesante care ca bufnele își petrec seară la COCOS DA! și faza e că deja v-om putea să urmărim tot aceasta în #live !!

Baftă și ciar sunt de o părere bună pentru acest update care îl pregătește echipa instagram,sper ca jurnaliștii și persoanele publice din Moldova sa facă steraming constructiv,productiv și să avem ce învăța de la ei...



0 coment.:

Trimiteți un comentariu